389908658-6019Op 5 december 2011 was het ineens nieuws. Maar het gebeurt al jarenlang: Turkse hackers halen een website uit de lucht en zetten daar hun eigen pagina op.

Dit gebeurt o.a. bij sites die gebruikmaken van een verouderde versie van Joomla. Die oudere versie bevat dan een veiligheidslek, waar de hackers handig gebruik van maken.

Dat ligt dus niet aan de kwaliteit van Joomla. De kracht van dit systeem is juist dat er, als er een lek aan het licht komt, direct een update beschikbaar is. Als er dan toch misbruik van dat lek wordt gemaakt, ligt dat aan de sitebeheerder die verzuimt om de updates te plaatsen.

Wie een site van 234SITES heeft, hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Voor het lage maandbedrag wordt de software door 234SITES helemaal up to date gehouden.

Wist u dit niet en bent u nu slachtoffer van een hacker? Dan helpt 234SITES u graag uit de nood. Indien mogelijk herstellen we uw Joomla-website en voorzien we u van de nieuwste versie van Joomla. Dit kost u slechts 234 euro (inclusief 19 % btw). En als u meteen klant wordt bij 234SITES, betaalt u gewoon de prijs voor een nieuwe website en zetten we de inhoud van uw oude website (indien mogelijk) gratis over.

Bel 0113-226962 of vult het contactformulier op deze website in voor de Eerste Hulp bij Hackers.