U blijft vrij

Bij 234SITES.nl blijft u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Veel collega's verkopen u een zelfgebouwd systeem, waardoor u vanaf dat moment aan hen vastzit. 234SITES.nl levert u daarentegen software die vrij beschikbaar is en die door programmeurs van over de hele wereld voortdurend verder wordt ontwikkeld. Dit heet Open Source (excuses voor deze Engelse term). Ook anderen kunnen u met deze software helpen. Als u niet tevreden bent met de service van 234SITES.nl kunt u dus zonder problemen overstappen naar een ander.

U krijgt het beste

De software onder de motorkap van uw website behoort tot de beste die op deze aardbol te vinden is. Joomla is vele malen bekroond en wordt door grote en gerenommeerde organisaties en bedrijven gebruikt. De Joomla-gemeenschap brengt regelmatig nieuwe versies en tussentijdse updates uit. 234SITES.nl installeert die dan ook op uw website, zodat deze bij de tijd en veilig blijft. Daarnaast kan 234SITES.nl ook maatwerk leveren en door u gewenste functies zelf (ver)bouwen, eventueel met inschakeling van gespecialiseerde programmeurs.

U kunt tellen

Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat de prijs van € 234,- voor ontwerp en installatie van uw nieuwe website een hele scherpe prijs is. Daar betaalt u elders zomaar het twee- drie- of viervoudige voor. Daarmee vergeleken bent u bij 234SITES.nl dus twee, drie of vier keer zo voordelig uit!
Uniek is het vaste maandbedrag, waarvoor u niet alleen uw hosting, domeinnaam, onderhoud en ondersteuning in één keer geregeld hebt, maar waarvoor u als trouwe klant telkens na drie jaar weer een heel nieuwe layout door 234SITES.nl mag laten maken.