De levering van uw nieuwe website door 234SITES.nl gaat heel eenvoudig via drie stappen.

STAP 1

Dit is de stap van de mooie verhalen vol met indrukwekkend Engels vakjargon. Deze stap slaan we bij 234SITES.nl over. U kunt daarom direct doorgaan naar stap 2.

STAP 2

hand2-90br234SITES begint met goed naar u te luisteren. Dat doen we aan de hand van enkele gerichte vragen:
  1. Welke boodschap wilt u overbrengen en/of welk product wilt u verkopen?
  2. Wie wilt u met uw website bereiken? Wat is uw doelgroep?
  3. Wat moet uw website kunnen? Welke functies moeten worden ingebouwd?
  4. Hoe moet uw website eruitzien? Hebt u een huisstijl die in de website terug moet komen?
Op basis van uw wensen maakt 234SITES.nl voor u een duidelijke offerte zonder verborgen kosten.

hand3-90brSTAP 3

U geeft opdracht tot het bouwen van de website en 234SITES gaat voor u aan het werk. Tijdens de bouw van uw website kunt u meekijken en reageren. Naar aanleiding van uw op- en aanmerkingen wordt het ontwerp verder geperfectioneerd. Bij 234SITES.nl zijn we pas tevreden over het resultaat als u het ook bent.

STAP 4

hand4-90brUw website is af, maar nu begint het echte werk pas. U gaat uw boodschap aan de wereld bekendmaken en/of uw product aan de man/vrouw brengen. 234SITES.nl biedt u daarbij de nodige instructie en ondersteuning, telefonisch en per e-mail. Verder blijft 234SITES.nl zorgen voor betrouwbare hosting, voor onderhoud van de software en staan we voor u klaar om uw website verder uit te breiden of aan te passen. Kleine aanpassingen aan de layout zijn bij de maandprijs inbegrepen! Als extra service kan 234SITES.nl ook de inhoud van uw website (tekstschrijven enz.) verzorgen, voor een uurtarief waar u uw secretaresse waarschijnlijk niet van kunt betalen.

Nog iets om mee te tellen

telraamOm bezoekers te blijven trekken, moet uw website actueel blijven. Dat is in de eerste plaats een kwestie van goede en 'verse' inhoud. Maar ook onder de motorkap moet alles vlot blijven werken. Doordat 234SITES.nl de software blijft onderhouden (zie stap 4), blijft u uw bezoekers ontvangen op een snelle en veilige website met de nieuwste technieken. Bovendien hebt u als trouwe klant na drie jaar recht op een geheel vernieuwde layout van uw website. U leest het goed: na drie jaar recht op een geheel vernieuwde layout. Die service biedt 234SITES.nl u helemaal gratis! Anderen laten u om de zoveel jaar fors betalen voor het vervangen van uw verouderde website. Bij 234SITES.nl is dat gewoon bij de service inbegrepen. Telt u dat ook even mee?